Translate

söndag 19 januari 2014

Pub crawl och grottbesök

Att man alltid lyckas timea in långa resdagar när man är som mest bakis!

Pub crawlen blev en succé! När Happy Hourn var slut på hostelet så samlade jag och Mattias ihop folk till att, i samlad skara, gå ut till den första baren! Vi hade räknat med runt 10 personer kanske. När det visade sig att närmare 30 styckna visade intresse så blev vi riktigt glada! Den första puben vi kom till fick en smärre chock. Tror nog aldrig dom haft så många personer i baren samtidigt som då. Bandet som spelade inne på den lilla puben fick ett rejält tillskott i kassan när Mattias tog en hatt och började samla in dricks till grabbarna. 

Vi hann med 5 barer innan nattlivet var slut. Och det var nog tur att det inte blev fler, hade varit mer än hopplöst att ta sig upp kl 08:00 då och tagiit sig med bussen till Lanquin.

Bussen var en 9 timmar lång färd genom den djungeln. Grusvägar och bergigt! Allt annat än optimalt när man mår som en gammal blöt socka!

När vi kom fram till Lanquin så hittade vi på ett hostel rätt omgående. Det var utsikt över bergen och vi fick gratis Välkomst-Öl och Tequila. 

Det blev en väldigt tidig kväller för att sen stiga upp tidigt och skutta upp på ett pickup-flak och fara in i djungeln. Där väntade grottvandring, bergspromenix, vattenfallshopp, brohopp, trädhopp och simning i något typ av vattenfall. En riktigt skoj dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar