Translate

söndag 26 januari 2014

Gästblogg och hemgång

Efter diverse solouppdrag de senaste året är nu Sydostasiens farligaste och tillika mest alkoholiserade Wolfpack äntligen reunited och ställer till med fuffens igen, därav tar blogmastern tillfället i akt och utnyttjar gruppens gatukorsade Nordkoreans otroliga vokabulär och fingerfärdighet för ett gästinlägg, så han själv kan placera sin rumpa på hemmaplan, dvs barstolen!


Springa på Andreas och Lisa är alltid kul och att tajma in det kramkalaset med slutspurten på ett pubcrawlvar nog ödets sätt att säga "Varför ändra ett vinnande koncept?". Känns ju riktigt dumt att bråka med makten så under ett par dagar har vi, i strikt studiesyfte, undersökt skillnaderna mellan Sydostasiska kvällsnöjen och de centralamerikanska... Slutsatsen är att rom smakar rom överallt och den gör oss lika snygga här som där. Den oplanerade uppenbarelsen om att våra kroppar inte är lika mottagliga för dessa undersökningar längre får man ha lite överseende med. Vi tar den för laget helt enkelt och anser att vetenskapen är värd resterna av våra, i fornstora dagar, så fina levrar. 

Vi planerar ett litet avbrott i vår forskning för ett par veckor då Lisa och Andreas far till El Salvador och vi andra bygger på våra Spanskakunskaper ett tag. Vi firar av i samband med Australiaday och våra vägar skiljs åt imorgon innan forskningen återupptas i Honduras ölandskap. Dock utan Lisafisa som har fått för sig att åka hem till regniga Feskekörka så fort hon sprang på mig och Dan. Hon mumlar oklarheter om budget och slut på tillgångar, men jag tar hellre sanningen här LisaFisa, du vill hem till Mormors räktoppade köttfärslimpa. SVAGT!

På återseende mina vänner och glöm inte att titta in på min egna blogg och tillika arbetsgivare (smygreklam men vafan): www.nasa.orgInga kommentarer:

Skicka en kommentar