Translate

torsdag 24 januari 2013

Tokmåndag och Bio

Vad gör man inte för sina vänner som jobbar Tisdag till Söndag? Jo man ställer upp och kör utgång med dom på Måndagar istället.

Från att vara duktig och gymma till att sitta på tåget in till Melbourne för att möta upp med Samir och ta ett par glas på en uteservering på Southbank. Men i vanlig ordning eskalerade det rätt snabbt och det slutade med att vi letade någon klubb att besöka. Tyvärr så var det ju Måndag och det var inte något vidare uteliv inne i Melbourne. Så vi tänkte att vi kunde ju lika gärna dra tillbaka till Chapel Street och St.Kilda för att leta någon klubb där. Men inte heller där var det något som hände.
Så vi knatade hemåt och gjorde lite varma mackor och donade till sisådär 4 på morgonen. Då ringde en av Samirs kompisar inifrån stan och frågade om vi hade lust att komma till en pubb och spela lite biljard. Vi var inte sen med att tacka ja. Ut och fixa taxi och fräsa in till centrum igen.

Så där blev ett par partier biljard och några glas. Vidare från där så for vi på nattklubbsjakt igen, men resultatet blev detsamma som innan. Helt dött, tills vi kom på att vi kunde dra till Southbanks Casino som är öppet dygnet runt.
Sagt och gjort så började vi promenera dit och när vi väl kom dit så visade jag upp mitt legg, Samir visade upp sitt legg men Samirs kompis hade ju såklart inte med sig sitt, så han visade upp sin kapsylöppnare istället. Behöver kanske inte ens nämna att det inte dög som identifikation?

Så han gick hem och jag och Samir gick och käkade frukost på McDonald's och ringde sen Athana som var ute och joggade innan hon skulle iväg och jobba. Vi blev inbjudna till hennes hostel medans hon gjorde sig ordning.

Sen försvann Samir på något mission så jag och Athana gick ner mot centrum och fikade lite innan hon skulle hoppa på tåget till sitt jobb och jag började sakta men säkert märka att jag var inne på mitt andra dygn av vakenhet, så jag tog tåget hem till Chapel Street och krashade i sängen.

Tre timmar senare tyckte Lisa det var nog med sömn så hon väckte mig och vi for in till stan för att kolla upp priser på reparation av hennes laptop och fixa skärmskydd till hennes nya mobil.

Kombinerad lunch/middag käkades på Subway och sen gick vi på bio, Gangster Squad (2013) (IMDb) och sen pang hem i säng.

Man är fan inte 20 längre!

Kapsylöppnare som ID. Smaaaaart!Börjar ljusna till.
1 kommentar: