Translate

måndag 21 januari 2013

Helg och kamel

Då var helgen över! En händelserik sådan också för den delen. Vi startade med Rekorderlig och hamburgare för att sedan förfesta lite lugnt hemma i lägenheten. Och i vanlig ordning blev "lite lugnt" inte fullt så "lugnt" som man först hade planerat.När sedan våran Tyska rumskamrat kom hem så bestämde vi oss för att fortsätta festen på en nattklubb nere på Chapel Street. Där blev det Jäger, Fireballs, Vodka och Öl tills 3-tiden på natten. Sen bar det av till ett Pizza-hak för att stilla fyllehungern.Och vanan trogen så steg vi upp på Lördagsmorgonen och for in till Queen Victoria Market i Melbourne för att handla grönsaker och kött. Absolut sämsta tänkbara aktivitet när man har sovit alldeles för få timmar.På begäran av Australiensaren och Brittiskan så serverades det Köttbullar, potatis och gräddsås. Efter middagen så blev det, i vanlig ordning, vertikalt läge på rumsgolvet i en riktigt djup matkoma för alla utom Kyle, som var tvungen att göra sig ordning för ett kvällsskift på Huu Haa. 

När väl koman lagt sig så bestämde vi oss för att köpa ett par flaskor vin och fara in till Flagstaff Garden för att möta upp ett gäng Irländare från Athanas hostel. Tyvärr så tog tågfärden alldeles för lång tid så när vi väl kom fram hade dom gått hem till hostellet redan och fortsatt festen där. Väldigt proper korridorsfest med oerhört fulla och slöddriga Irländare.När morgonen kom så började suget efter en Double Down Zinger från KFC så det var bara att påbörja vandringen ner mot Melbourne Central. 


Och när vi ändå var uppe i tid så tog vi en promenix längs med Yarra River och kikade på lite hurtbullar som var ute och sprang, rodde och cyklade. Sen vandrade vi bort mot Richmond och kollade på alla tusentals folk som strömmade in för Australian Open. 


Sen ringde vi och väckte Kyle och Lisa och bestämde oss för att köra på en picknick nere i St Kilda. En picknick innehållande pepparlax, salami, skinka, fetaost, tomat, sallad, baguette och vattenmelon.
Nu ikväll har det inte gjorts många onödiga rörelser. Avverkat två filmer och en Magnum Double Caramell.
Tur att man gymmar på veckorna... Kanske?


Och såhär låter det när vi pratar Svenska?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar