Translate

söndag 13 januari 2013

En sån där helg.

Då har det varit helg då. En helg som var tänkt att spenderas i arbetskläder. Men till min lycka så behövdes det ingen hjälp på Fredagen så vi bestämde oss för att ha lite parkhäng nere vid St Kilda Beach. Slutade med lägenhetsfest och krogsväng och sedan efterfest till 05:00.

Och som de tappra krigare vi är så steg vi upp i tid och for till Queen Victoria Market och handlade kött och grönsaker för en billig penning. Sen drog vi hem och gjorde en rejäl laddning tacos för att sedan dö på rumsgolvet till Seven Psychopaths (2012) (IMDb). Riktigt fräck rulle. När sedan klockan började närma sig arbetstid så kom beskedet om att det inte behövdes någon hjälp då heller. Lyckan var enorm! Så Jag, Athana och Lisa gick ner och köpte några flaskor vin och tillbringade kvällen med att förtära dom och kika på Youtube-klipp. En kväll så bra som någon!

Idag har vi yrat runt i Brunswick och Melbourne City. Nu väntas en springtur på ett gäng kilometer för att sedan dega ner sig i soffan till Dredd (2012)(IMDb).

Otroligt snål Tysk rumskamrat. "Ta men inte ge!"
Lisa var inte så hungrig, så hon beställde in en "starter"....Dumt att vara smal.
Fyllekäk, prima!


7:e månaden.

Deras slangord för "Donken" pryder nu även skyltarna, coolio!


Hårprodukter, mjooru!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar