Translate

måndag 7 januari 2013

Karriärsbyte och street art.

Helgjobb fixat! Rätt bra ändå med tanke på att man inte lyft ett enda finger. Filosofin 'Det löser sig' tycks vara en vinnande filosofi. Vad ska jag göra får något då? Springa och plocka glas och diska på en nattklubb. Känns som ett jävligt roligt gäng på klubben så det kommer nog att bli riktigt bra. Lönen kommer täcka upp hyra och mat plus att det oftast är Fredag- och Lördagkvällar så kommer spara in en hel drös på utekvällar också.
Men eftersom att det var lite lugnt ute i Lördags så körde vi bara på lite upplärning och provsmakning av diverse drinkar och en och annan Vodka Cola för att sedan fullända kvällen med efterfest med alla anställda.

Söndgen spenderades i Brunswick med caféhäng och kolla runt på massa street art. Alla Melbournes gränder är täckta till bredden med riktigt fräsch grafitti och det är ju gratis att kolla på så det passar mig som handen i handsken.

Nu ska jag och Lisa ta tåget in mot staden och lokalisera IKEA och förhoppningsvis köpa en osthyvel. Verkar vara en oerhört okänd uppfinning utanför Sverige av någon anledning.

Glada för nya jobbet... Och vodka.

Melbourne centralPaprika och helt vanlig korv, inget annat!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar