Translate

onsdag 9 oktober 2013

Jubileum och återblick

För två år sedan den här dagen stod en rätt ängslig 24-årig pojke på Arlanda för att påbörja en 6-månaders Sydostasien-resa. Att det sedan visade sig bli inkörsporten till en ny och spännande (och oerhört dyr) hobby är en annan sak.


På dom här två åren har man hunnit med att flänga runt i Thailand, Vietnam, Malaysia, Singapore, Indonesien, Borneo, Laos, England, Belgien och Australien. 

Jag har fått vara med och rädda översvämningsdrabbade i Bangkok:


Jag har bestigit Sydostasiens högsta berg:


Jag har druckit en Singapore Sling på Raffels Hotel i Singapore:


Jag har fått leka bananplockare i 3 månader i Australien, jag har fått kröka med en miljonär som betalade för allt, fått leka vattenkrig i Bangkok under det Thailändska nyåret med hundratusentals folk, jag har fått vara en "toy boy" åt en äldre kvinna i London (förlåt mamma), jag har fått se Swedish House Mafia uppträda för sista gången, jag har fått uppleva Tomorrowland, jag har fått sett Halong Bay i Vietnam, jag har fått sett mängder av sjukhus världen över, jag har fått fira Nyårsafton på Haad Rin Koh Phangan och en massa massa mer!Och förhoppningsvis så är detta bara dom 2 första åren av ett gäng till år på resande fot! 1 kommentar:

  1. Du gör helt rätt. Var ute så länge som möjligt. Det kommer en tid då du sitter fast i Sverige och aldrig har möjligheten att göra sånt här igen. /eXz

    SvaraRadera