Translate

måndag 11 februari 2013

Solbrända och bio

Efter ett par riktigt roliga och hektiska utekvällar här i Cairns så fick gårdagen gå i slöandets tecken.
Vi spenderade hela morgonen och dagen nere vid lagunen (en stor allmän pool alldeles vid havet. Detta eftersom havet är fullt av Stingers som gör det omöjligt att bada där). I tro om att det uv-skydd vi använder oss av skulle göra oss odödliga så brydde vi oss inte i att söka skydd i skuggan. Stort misstag! Jag och Lisa har nu bytt färg till skrikröd. Riktigt porrigt!

Vi tog beslutet, trots att det var Lördag, att ta det lugnt och gå på bio. Tova och Matilda tyckte det var en bra idé också, så dom hakade på.
Efter bion blev det raka vägen hem och bänka sig framför luren och boka biljetter till Tomorrowland. Att sen, i vanlig ordning, servrarna brakade ihop vid ett större biljettsläpp kunde man ju inte göra något åt. Så dom sköt upp det till den 14:e istället.

Idag har det mest gjorts ingenting. Umgåtts med Matilda och Tova och bara tagit det lugnt för att sen säga Hej då och lycka till då dom drar till Bali imorgon för att sedan röra sig uppåt i Sydostasien.
Imorgon blir det möte med någon tant som driver ett working hostel nere i Tully, förhoppningsvis så blir det att börja jobba på farm inom en snar framtid!

Ber om ursäkt för den usla formateringen och bristen på bilder. Har bara tillgång till 3G-uppkoppling nu så skriver genom telefonen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar