Translate

söndag 2 december 2012

Nattlig massage!

Citerar sista raderna ur förra inlägget:
Kvällen ägnas på hostelet med hamburgare, julkalendern och lite film med Karin och Agnes. Välbehövligt!
Hur gick då dom planerna? Jo, käpprätt åt helvete i vanlig ordning. Från att sitta och titta på Julkalendern till att Karin säger "Har vi inte lite vodka kvar uppe hos oss?" och från det var det bara rätt in i kaklet.

Iskall vodka.
Började kvällen med lite lätt förkrök hemma hos Pony, Karin och Agnes för att sedan röra oss ner mot Babylon. Väl där nere började Karin och Agnes att banga ur och gick hem och vilade istället. Men jag och Lisa körde på och drog vidare till Raggea Bar. Hon åkte moped med Ahman och jag fick ragga fram någon att dela taxi med. Fick bli en fallskärmsjägare från London som var här på semester.Väl där träffade jag på lite folk från Melbourne och fick tips om saker att göra när jag kom dit.
Men både jag och britten tyckte det var för tråkigt där så drog vidare till en nattklubb istället. 

Framåt småtimmarna så fick jag cravings efter McDonalds så jag knatade dit och beställde mat och träffade på en skum kvinna som jag snackat lite med förut. Hon erbjöd mig skjuts hem på mopeden så det löste sig bra, slapp gå de 2 km som känns som 20 mil i fyllan. 
När jag kommer till hostelet så är WiFi:t nere, ruggigt irriterande! Så jag tar laptopen och går ner till Babylon och håller tummarna för att deras WiFi är igång. Jackpot! Tyvärr så var det 20% batteri kvar på datorn så det blev en kort visit, vilket iofs var rätt tur. För när jag väl sitter där känner jag hur någon börjar massera mig. Det visar sig vara en Malaysisk kille som fått för sig att jag vill ha en massage.

Jag: What are you doing?
Han: Giving you a massage!
Jag: Why? 
Han: Because I'm gay?
Jag: But I'm as straight as you could be...
Han: Yes, but I want to touch you. You have strong shoulders and arms.
Jag: ....
Han: Can I touch 'It' as well?
Jag: ..... What the fuck? 

Så nu kan man checka av "Bli antastad av Malaysisk bög" också. Oerhört obekvämt att sitta ensam på en stängd bar och bli tagen på.

Ikväll blir det lugnt med film och chips! (Har man ju sagt förut dock)

På återseende!

Nya baren på Babylon
Ful fågel
Lisa och Adah
Pony och Agnes

1 kommentar: