Translate

tisdag 25 december 2012

Julafton... Mjodå!

Idag har det varit julafton. Vaknade upp tidigt tidigt imorse, flög ur sängen, sprang ut i vardagsrummet och öppnade alla julklappar som låg under julgranen!
Eller nej, vänta, det gjorde jag ju inte alls det!
Jag och Lisa tog oss ur sängen vid 11-tiden imorse och käkade havregrynsgröt med sylt och lite ägg. När det var avklarat tog vi pendeltåget från St kilda in till Melbourne Central och mötte upp Kyle en sväng på hans lunchrast. 
Sen gick vi och fixade Australienska bankkonton så vi kan fixa jobb någon gång.
När allt sådant formellt var färdigt så ringde jag Samir, en kille från Sundsvall som jag mötte i Bangkok förra året. Vi gick runt ett tag inne i centrum för att sedan möta upp hans flickvän och sedan gå till ett flådigt Casino för lite dricka och häng!

När solen började bli för påtaglig så tog jag och Lisa pendeln hem till St kilda och handlade ingredienser till Nachos, den perfekta julmiddagen med andra ord!
Den avnjöts till 'En gång i Phuket' och 'The Campaign'.

God jul och gott nytt år från andra sidan jorden!

Elisabeth Street

Någon typ av juldekoration

Rik vs backpacker

Randombyggnad

Julmiddag

2 kommentarer:

 1. Sjukt avundsjuk på dig, längtar tillbaka till både SEA och Australien. Du skulle väl åka till NZ? Klart bästa landet där nere. :)
  /eXz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är äl det som ligger på tapeten efter Australien. När det blir, det vettefan. Men någon gång nästa år vid den här tiden troligen.

   Fan vad gött att höra, ska försöka fixa en motorcykel och ta mig runt på där nere tänkte jag. Känns som ett vettigt sätt att se NZ på.

   Radera