Translate

tisdag 2 juli 2013

Fiskmarknad och armbågsinfektion

Hur är det möjligt? Hur är det möjligt att jag kan vara så mottaglig för infektioner? Vaknade upp på Lördagsmorgonen med ett litet litet bett/sår på armbågen. Nu är armbågen uppsvullen till den dubbla normala storleken. Så det var bara uppsöka sjukhuset. Hoppades på att slippa en antibiotikakur igen med tanke på att jag gått på två stycken dom senaste tre månaderna och fyra totalt på två år. Men så tur hade jag inte, så nu är det sex dagar med fyra kapslar per dag som gäller. 

Men bara för att armen är infekterad betyder inte det att dagen blir lidande. Jag, Jonsey och Lee vandrade ner till Sydney Fish Market och handlade räkor, musslor och diverse annan föda för att ha oss en liten bbq på taket till Lee's lägenhetskomplex. Och när vi ändå var där nere så gick vi fram till fiskebåtarna och pratade lite med gubbarna som jobbade där. Vi hörde med dom om det fanns möjlighet att få jobba med dom. Nog skulle det gå bra, så imorgon mönstrar Jonsey på sin första fiskebåt. Jag däremot får vackert vänta på att min arm har återställt sig. 

Hur smakade fisk-bbq:n då? Alldeles strålande. Perfekt att Lee's rumskamrat är utbildad kock så han skötte marineringen av räkorna och ordnade sallad och såser. 

Nu återstår bara en film sen är det dags för John Blund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar