Translate

onsdag 19 juni 2013

Glida omkring och flickvän?

- Ja, hur går det med jobbsökandet nu då, Andreas?
- Jag skulle väl kanske inte säga att det går väldigt bra...

Jag är officiellt beroende av YouTube. Varenda gång jag tar mig i kragen och ska söka efter jobb eller work agencies så hamnar jag på YouTube och kikar på en massa dravel. Och känner jag mig rätt så kommer det fortskrida såhär i en månad till minst.

Dom senaste veckorna har bara bestått av att glida runt och må bra. Jag har umgåtts med kompisar uppifrån Innisfail, som alla har hamnat här i Sydney igen.
Jag hamnade med på en långweekend med en massa Irländare och Irländskor till Charlestown. Vi bodde i ett flått lägenhetskomplex, två stora lägenheter uppdelat på 15 personer. En riktigt rolig helg som slutade med en 3 timmars bussresa istället för tåg.

I Fredags så drog jag, Jonsey, Lee och Ruben på en riktig turistdag. Vi besökte Sydney Aquarium och Madame Touseau. Det var tänkt att vi skulle köra Sydney Zoo och Sydney Tower också men vi hittade en urtrevlig bar där det serverades gratis finger food, så vi blev kvar där ett par timmar. Aoife mötte senare upp på samma bar, vi käkade och fortsatte dricka lite innan jag och Aoife drog till Bondi Junction och glodde på bio istället.

Lördagen spenderades i soffan hela dagen, fanns inte en gnutta energi i någon av oss. Så vi avverkade ett gäng filmer, alldeles för mycket mat och ett par kilo godis.

I Söndags var det UFC161 så jag lämnade Aoife och Aisling och drog in till Kings Cross och mötte upp Jordan, Tom, Jonsey, Lee, Paul och en massa annat folk från hostelet. Efter fighterna var slut så började jag, Lee och Jonsey på en liten pubb-runda ner mot Darling Harbour för att senare hamna hemma hos Lee. Där spelade vi lite kort och kikade på gamla boxningsmatcher. Lee blev kvar hemma men jag och Jonsey for in till centrum och mötte upp med Aoife och Aisling som precis kom från Manly Island. Vi stannade på Bar Century en sväng och drog sen hem till Bondi Junction eftersom dom skulle jobba morgonen efter.

Igår kom Lisa ner till Sydney, efter att ha varit uppe i Atherton i närmare fyra månader och avklarat sitt Second year visa. Så nu är vi två stycken som letar jobb, förhoppningsvis så går det bättre nu!
Och hur var det då nu med flickvännen? Aoife jobbade uppe i Innisfail under dom tre månaderna jag var där. Vi bodde i samma dorm under hela tiden men började inte 'träffas' förens efter två månader. När hon var färdig och fått sitt andraårsvisum så flög hon ner till Sydney för att söka jobb och återförenas med Aisling.

När mina planer ändras från att flyga till Darwin och jag istället hamnade i Sydney så fortsatte vi träffas här och på den vägen är det!
Och jag har även blivit med iPad mini. Så vill någon byta mot en Google Nexus 10, hör av dig till mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar