Translate

onsdag 4 oktober 2017

Långdistansflygning och måltidsförberedelser

Att planera och utföra matinköp efter 27 timmar flygresa är både svårt och dumt...

Då var dagen kommen och vi satt oss i bilen ner till Arlanda för vidare transport till Auckland via Doha. Flygen var bekväma och inga konstigheter eller förseningar inträffade.

När vi landat i Auckland så tog vi oss in till centrum för att hoppa på en buss norrut mot staden Whangarei. Där gick vi runt inne på köpcentrumet PakN'Save och försökte, med våra jetlagade hjärnorna, att planera vad för och hur mycket mat vi skulle ha till den första delen av vandringen. Hjärnorna jobbade som i sirap men vi fick tillslut ordning på allt och kunde packa ner allt i väskorna och börja gå dom 5 kilometerna till hostelet/campingen vi tänkt oss.

Efter att ha fått sova oavbrutet från 19:00 igår till 07:00 idag så har våra kroppar och huvuden ställt om sig till den skumma tidszonen och vi känner oss redo för att påbörja äventyret. Imorgon checkar vi ut och börjar liftningen norrut till Cape Reinga. Där börjar den första etappen, en 3-5 dagar lång vandring längs Twilight Beach och 90 Mile Beach (som i själv verket bara är 55 miles...). Den totala sträckan är ca 100km och vi planerar att ha den avklarad på lite drygt 4 dagar.

2 kommentarer:

  1. Va falls, köpte ni inga gummibears? ;)
    God vandring på er!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, var faktiskt en hel hylla med Haribo där... Kanske köper en påse imorgon när vi gör våran nya handling 😄

      Radera