Translate

onsdag 20 september 2017

Verklighet och tillbakablick

3 år och 6 månader utan uppdatering? Dog jag i den där branden eller vad hände?

Flyget hem från Panama till Stockholm kom som en verklighetskänga rätt i nyllet. Lufthansa hade fått för sig att ta ut alla sina piloter i strejk under tiden vi satt i luften över Atlanten så det blev lite extra mellanlandningar på vägen hem och borttappade väskor som sig bör.

Väl hemma på Svensk mark igen var det bara att börja planera för nästa resa ynka 6 månader fram i kalendern... Och hur gick det då med den resan? Nej, jag hade nätt och jämt landat i storebrors lägenhet innan, vad som senare skulle visa sig vara, kärleken satt på ett tåg från Kungsbacka upp till huvudstaden. Och på 2 dygn i Stockholm försvann alla tankar om någon vandring i Nya Zeeland och ersattes med planer på att flytta ner till Sveriges västkust istället. Sak samma... Nästan!

Efter en sommar av flängande fram och tillbaka mellan Söderhamn och Göteborg så slog jag slag i verket och sa upp mig från InaFrakt och flyttade ner till Göteborg för att bli sambo med Rebecka.

Jag fick jobb på ett företag söder om Kungsbacka och Rebecka jobbade i Onsala alldeles utanför Kungsbacka så våra vardagar bestod mestadels av att sitta i bilköer från och till Göteborg. Detta var inget nån av oss tyckte var särskilt porrigt så vi bytte till oss en lägenhet i Kungsbacka.

Så under dom här tre åren på hemmaplan har vi hunnit med 3 st Tomorrowland-besök, 1 Ultra Music Festival-besök, vandrat på Island och i Norge, flängt runt i Europas huvudstäder, badat i vattenfall i Kroatien, backpackat några veckor i Filippinerna, varit på motorcykelsemestrar i Norge, bestigit Kebnekaise, bilat runt i Europa, firat Nyår i Amsterdam och tyvärr måsta tagit farväl av våran hund Adde.

När Adde försvann och vi börjar vandra mer och mer så återuppstod tankarna om Nya Zeeland och Te Araroa Trail. 3000km genom regnskog, berg, glaciärer, stränder, regn, storm och gassande sol, varför inte tänkte vi och bokade två biljetter till Auckland. Vi bad båda om tjänstledigt och började planera alla inköp och började läsa på vad som väntade oss där på andra sidan jorden.

Idag jobbade vi våra sista skift på jobben och nu är det ynka 12 dagar kvar tills flyget lyfter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar